čt., 19. duben 2012 19:18

Zahájení in-line sezóny v Olomouci

V pátek 27. dubna bude v Olomouci oficiálně zahájena in-line sezóna. Příznivci jízdy na in-line bruslích se tak můžou těšit hned na dvě zajímavé akce.

První z nich s názvem Mini in-line Cup odstartuje již v 15:00 v Centru Semafor a bude určena především rodičům a jejich dětem. Pro děti od 4 do 7 let budou připraveny soutěže na kolečkových bruslích a na odrážedlech. K dispozici bude půjčovna kolečkových bruslí, jejich servis i škola bruslení pro nejmenší. Pro všechny účastníky je připraven i doprovodný program včetně exhibice Freestyle skating klubu. Mini in-line Cup bude v 18:00 zakončen diskotékou na bruslích.

Páteční večer bude pokračovat druhou naplánovanou akcí nazvanou Tempish Night Skate Olomouc 2012 a půjde o večerní projížďku městem. Zúčastnit se můžou všichni starší dvanácti let, podmínkou je mít s sebou helmu a reflexivní prvky. Noční vyjížďka se odehraje ve dvou kolech mezi devatenáctou a jednadvacátou hodinou. První kolo vyjížďky bude mít 6 až 8 kilometrů, následovat bude kolo druhé pro náročnější, které bude až o 4 kilometry delší. Detaily trasy ještě budou upřesněny.

 

Zdroj:
http://www.olomouc.eu/aktualni-informace/aktuality
http://www.fossa.cz/agentura/2012-tempish-night-skate.html

Zobrazeno 2689 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:43
Pro psaní komentářů se přihlaste