po., 21. duben 2014 13:29

Zbrojovka v Teplicích zabodovala

Nečekané vítězství si přivezli Brňané ze severu Čech. Po 25 zápasech se konečně dočkali výhry zvenku. Severočechy se jim podařilo udolat 1:0. Teplice tím ztrácejí naději na účast v evropských pohárech, zatímco Zbrojovka postupně uniká sestupovým příčkám. V posledních třech kolech ani jednou neprohrála.

V první půli byli u míče častěji tepličtí fotbalisté, ale nedokázali jej dostat přes soupeřovu obranu a gólově se prosadit. Brankář Doležal měl víc práce snad jen s Jindráčkovým rohovým kopem, který se snažil zakončit hlavou Matula. Po poločase došlo ke změně. Aktivnější začali být brněnští hráči. Do šance se dostal Skalák, přes Grigara se mu ale míč do brány dostat nepodařilo. Brno mělo gólových nadějí více. Proměnit ji dokázal až v 76. minutě stoper Schuster. Hlavičkou dorazil Zavadilovu přihrávku, a hosté se dostali do vedení. Schustrův první gól této ligové sezóny byl i poslední v tomto zápase.

Domácí se už do konce zápasu nestihli vzpamatovat. Zbrojovka si z Teplic přivezla důležité 3 body. Teplický tým se po prohře propadl na 5. příčku tabulky. V dalším kole bude Brno hostit Mladou Boleslav a Teplice se utkají s Plzní.

Zobrazeno 1948 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:47
Pro psaní komentářů se přihlaste