čt., 2. listopad 2017 20:50

Zlínští fotbalisté stále čekají na vítězství v Evropské lize

Fotbalisté Kodaně se radují po vstřeleném gólu Fotbalisté Kodaně se radují po vstřeleném gólu Zdroj: Associated Press
Kodaň - Fotbalisté týmu FC Fastav Zlín ani na čtvrtý pokus nedokázali urvat vítězství v základní skupině Evropské ligy. Tentokrát tým pod vedením trenéra Pánika odcestoval do Kodaně, kde bohužel na domácí celek nestačili a odváží si porážku 0:3. Po čtyřech odehraných kolech okupuje Zlín poslední místo v tabulce a naděje na setrvání v soutěži je mizivá.

Zlínští hráči již měli šanci se v Evropské lize rozkoukat. Bylo tedy na čase aby přišel kýžený efekt. Nervozita a vystrašenost byla pryč a na hřišti byl najednou sebevědomí tým, jenž předváděl sympatický výkon, perfektně napadal a dánský tým nevěděl jak na soupeře vyzrát. V bráně hostů dostal přednost před Zlámalem, který chytal v předchozím utkání, Dostál. Ten si v 36. minutě dokázal poradit se střelou domácího Toutoha. Avšak český hráč ve službách Kodaně Michael Lüftner, si ještě před hvizdem naběhl skvěle na centr Bengtssona a hlavičkou otevřel skóre zápasu. Krátce po začátku druhé půle se dostal do šance Verbič a jeho střela z dálky skončila za zády Dostála. Zlín se taky dostal k šancím, jenže Vukadinovič ani Jiráček úspěšní nebyli. Poslední hřebíček do rakve přidal znovu Verbič, který se trefil v nastaveném čase.

FC Fastav Zlín si tedy z Kodaně odváží stejnou porážku jako na konci října s Lokomotivem Moskva a šance hrát další fázi Evropské ligy se ztrácí týmu před očima. Další utkání čeká ševce 23. listopadu v Moldavsku proti Sheriffu Tiraspol.

Zobrazeno 2135 krát
Naposledy upraveno: čt., 2. listopad 2017 21:40
Pro psaní komentářů se přihlaste