Entrée je velice osobitá restaurace, která vás zasáhne svým unikátním konceptem inspirovaným přírodou. Zavede vás do světa divadla, ale i rostlin a nerostů. Dominantou restaurace je otevřená kuchyň a všudypřítomná zeleň v podobě živých rostlin. Přírodou je inspirované i samotné menu sestavené Přemkem Forejtem, šéfkuchařem restaurace, a jeho špičkovým týmem kuchařů. Menu se skládá ze zahrady, což jsou bezmasá jídla, z vody, kterou tvoří ryby, z pevniny, kam patří maso a z nebe, kde hosté najdou dezerty. Jednotlivé chody se střídají podle sezóny.
Ačkoli se Entrée řadí mezi luxusní restaurace, její hlavní dominantou je fantastická a uvolněná atmosféra. Nemusíte se bát, když nevíte, který příbor na co použít a také do restaurace nemusíte přijít ve večerní róbě. Samotná obsluha vás obsluhuje v legendárních teniskách značky Prestige a v kuchyni vaří tým kuchařů v kšiltovce otočené dozadu. I přesto je servis profesionální a posílí váš pocit, že jste se ocitli na vyjímečném místě. Mladí lidé a jejich energie celou atmosféru a zážitek z restaurace umocňují.
Entrée bych přirovnala k divadlu, dodá vám komplexní zážitek. Každé jídlo zde má určitou myšlenku a je za ním příběh. Neobvyklé chuťové kombinace vaše chuťové pohárky povznesou do výšin, prezentace jednotlivých jídel vám příběh odkryje a dodá jim přidanou hodnotu. Navíc můžete celý proces jeho vzniku sledovat, díky otevřenému prostoru hosté vidí kuchařům přímo pod ruce.
Šéfkuchař Entrée Přemek Forejt pochází z Brna a má za sebou velmi bohatou gastronomickou minulost. V dětství chtěl být hercem, nakonec se stal kuchařem a teď vede špičkovou restauraci v budově bývalého divadla, v Entrée. Učil se od těch nejlepších a tři roky pracoval v michelinském podniku L'Autre Pied v Londýně.
Do restaurace můžete na oběd nebo na večeři, nezapomeňte si však udělat rezervaci s dostatečným předstihem, tato restaurace je opravdu žádaná. Za gastronomickým zážitkem zde jezdí hosté z celé republiky.