po., 28. březen 2016 12:45

Bridget Jonesová se na podzim vrátí v novém filmu

Londýn – Bridget Jonesová se v září potřetí objeví na filmovém plátně. Ve středu vyšel první mezinárodní trailer k filmu, který přichází po dvanácti letech od druhého dílu série.

Renée Zellwegerová opět ztvární ženu s milostnými problémy, která si podle traileru opět bude muset vybírat mezi dvěma muži. Jak naznačuje název snímku, Dítě Bridget Jonesové, tématem filmu bude otázka otcovství jejího dítěte. Nepůjde však o klasické dilema Mark Darcy vs. Daniel Cleaver, protože Hugh Grant se ve filmu, stejně jako Shirley Henderson v roli kamarádky Bridget, neobjeví. Jeho roli zastoupí Patrick Dempsey, herec známý především ze seriálu Chirurgové. Novinkou pro diváky bude ve třetím díle i populární zpěvák Ed Sheeran či Emma Thompsonová. Ostatní neodmyslitelní herci - Colin Firth, rodiče Jonesové v podání Jima Broadbenta a Gemmy Jones či Jamese Callise a Sally Phillips v roli kamarádů na plátně chybět nebudou.

Dítě Bridget Jonesové bude mít premiéru 15. září 2016. O vznik filmu se po patnácti letech znovu postarala Sharon Maguierová, která režírovala první film s názvem Deník Bridget Jonesové z roku 2001.
Pokračování prvních dvou filmů přijde do kin nezávisle na poslední knize autorky Bridget Jonesové Helen Fieldingové, který nesl titul Bridget Jones: Láskou šílená a vyšel roku 2013. Může se tak tedy stát, že se fanoušci v budoucnu dočkají ještě zfilmování třetí knihy.

Zobrazeno 3162 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:21
Pro psaní komentářů se přihlaste