st., 22. březen 2017 13:30

Colours of Ostrava nabízí elektronickou scénu v novém kabátě

Jedním z lákadel festivalu je německé duo Digitalism. Jedním z lákadel festivalu je německé duo Digitalism. Zdroj: www.thedigitalism.cz
Ostrava - Každým rokem se fanoušci elektronické hudby mohou těšit na festival Colours of Ostrava, který jim mimo jiné nabízí možnost poslechnout si hvězdy tohoto žánru. Letos na soupisce přibylo už dvanáct předních jmen elektra jako jsou Digitalism, Max Cooper či Extrawelt live. Ti všichni vystoupí na speciální scéně pod velkým šapitó. Festival se koná od středy 19. do soboty 22. července v prostorách industriálního areálu Dolních Vítkovic.

„Loni měla Electronic stage obrovský úspěch, proto jsme se rozhodli ji přesunout do šapitó s dvojnásobnou kapacitou. Samozřejmě posílíme zvuk i vizuální složku, která je vždy u těchto hudebníků důležitou součástí vystoupení,“ říká ředitelka festivalu Zlata Holušová.

K největším lákadlům v Electronic stage budou letos patřit jména už zmíněných Digitalism, Max Cooper a Extrawelt live. Dalšími zajímavými interprety budou Machinedrum, Dusty Kid, Fakear nebo už potřetí vystupující Christian Löffler. Toho doprovodí zpěvačka Mohna a podmanivá vizuální show, která podtrhne jeho nové album Mare. Dále ze zahraničí zahrají The Toxic Avenger, Magic Sword, Voiski, Darkstar nebo Douchka, které doplní přední česká jména.

Colours of Ostrava nabízí program pro příznivce nejrůznějších hudebních stylů. Mezi hlavní hvězdy festivalu bezpochyby patří indie skupina Imagine Dragons, legenda funku a acid jazzu Jamiroquai nebo držitelka devíti Grammy Norah Jones. Dalšími interprety, kteří dorazí do Ostravy jsou Justice, alt-J, Birdy, Midnight Oil, Moderat, LP, Benjamin Clementine, Michael Kiwanuka, Laura Mvula, UNKLE, Afro Celt Sound System nebo Nouvelle Vague.

Čtyřdenní vstupenky lze koupit na stránkách festivalu nebo jsou v prodeji v síti Ticketpro.  Momentální cena je 2 490 korun a platí pouze na limitované množství 5 000 kusů. Ke vstupenkách lze také dokoupit ubytování ve stanovém městečku. 

Zobrazeno 1562 krát
Naposledy upraveno: čt., 23. březen 2017 19:07
Pro psaní komentářů se přihlaste