út., 21. březen 2023 10:30

Dvakrát vyprodaná Olomouc, Horkýže Slíže to umí rozjet

Horkýže Slíže v olomouckém S-Klubu Horkýže Slíže v olomouckém S-Klubu Zdroj: autor
Olomouc - Pro slovenskou rockovou kapelu Horkýže Slíže to rozhodně nebylo poprvé, když v půlce března zavítala do olomouckého S-Klubu. Zazněly staré dobré hitovky, ale i novější písně.

Kapela v rámci své tour s názvem Jar 2023 vyrazila do několika českých a slovenských měst. V Olomouci své koncerty odehrála hned dva dny za sebou, 16. a 17. března v S-Klubu. Vstup do klubu byl veřejnosti umožněn již v osmnáct hodin, samotný koncert však začal až o téměř tři hodiny později. Kapela měla navíc lehké zpoždění, a tak koncert začal o patnáct minut později než bylo původně plánováno.

Vystoupení začalo krátkou scénkou, kdy se Petr Hrivňák neboli Kuko představil jako boxerský šampion v improvizovaném ringu. Poté již kapela začala hrát písně z vlastní tvorby, z nejznámějších lze vypíchnout například Silný refrén, A já sprostá nebo Mám v p… na lehátku. Nakonec jsme se dočkali dvou přídavků a s publikem se kapela rozloučila písní Malá Žužu.

Kapela předváděla skvělý výkon a publikum jí to celou dobu dávalo silně najevo, naprostá většina obecenstva byla celou dobu na nohou a skákala, tančila a hýbala se dalšími různými způsoby.

Zobrazeno 495 krát
Naposledy upraveno: út., 28. březen 2023 11:30
Pro psaní komentářů se přihlaste