po., 13. březen 2023 10:50

Lady Gaga na Oscarech překvapila v černém tričku a džínách

95. ročník předávání Cen Akademie 95. ročník předávání Cen Akademie Zdroj: oscars.org
Los Angeles - Jako každý rok, i letos se konalo udílení cen Americké akademie filmového umění a věd, na kterém nesměly chybět známé tváře stříbrného plátna. Málokdo však čekal, že dorazí i Lady Gaga, americká zpěvačka, která letos obdržela nominaci na Cenu Akademie za originální píseň k filmu Top Gun: Maverick "Hold My Hand".
Živé vystoupení Lady Gaga 7plus

Pár hodin před začátkem slavnostního ceremoniálu se na Twitteru začaly šířit spekulace, že by měla americká zpěvačka dorazit do Dolby Theatre, a že by zde měla dokonce mít i živé vystoupení. Predikce se nakonec naplnily, když Gaga vstoupila na koberec v odstínu barvy šampaňského v krásných, lehce provokativních šatech černé barvy. V průběhu večera nastal její moment, kdy byla pozvána na pódium, aby zazpívala píseň "Hold My Hand".

Znovu se jí však podařilo všechny překvapit, celé vystoupení bylo úplně jiné, než jsme u Lady Gaga zvyklí. Bez makeupu, v obyčejném tričku, roztrhaných džínách a s teniskami usedla na židli a předvedla solidní pěvecký výkon nejprve v doprovodu klavíru, poté se přidal i zbytek kapely. "Myslím, že se všichni potřebujeme navzájem. Potřebujeme spoustu lásky, abychom prošli tímto životem. A všichni aspoň někdy potřebujeme svého hrdinu. Hrdinové jsou všude kolem nás na nečekaných místech. Ale možná také zjistíte, že můžete být svým vlastním hrdinou, i když se uvnitř cítíte zlomení," představila zpěvačka svou píseň.

Ačkoli se jí nominaci nepodařilo proměnit v cenu, svým vystoupením jistě přitáhla pozornost. Tu bude zanedlouho potřebovat, neboť již příští říjen půjde do kin film Joker: Folie à Deux, kde Gaga ztvární hlavní roli Harley Quinn. Právě kvůli natáčení tohoto filmu se původně udílení cen ani neměla účastnit.

Zobrazeno 478 krát
Naposledy upraveno: po., 13. březen 2023 20:26
Pro psaní komentářů se přihlaste