pá., 16. březen 2018 09:31

Leoš Mareš vystoupí na konci dubna v O2 aréně. Proběhnou dva koncerty

Vizuál koncertů Leoše Mareše v O2 aréně. Vizuál koncertů Leoše Mareše v O2 aréně. Zdroj: www.ticketportal.cz
Praha - Leoš Mareš na konci minulého roku oznámil svůj druhý koncert v životě, který proběhne 24. dubna v O2 aréně. Ta se vyprodala za rekordních devět a půl hodiny. Moderátor tak přidal ještě jeden koncert, který proběhne den poté. Hvězdní hosté, skvělá show a známé skladby, na to vše se fanynky a fanoušci mohou těšit.

Moderátorská ikona se po roce vrací jako zpěvák. Minulý rok v dubnu vyprodal pražské Forum Karlín, o kterém Mareš mluvil jako o prvním a posledním koncertě v životě. Neuběhlo ani půl roku a moderátor oznámil koncert v největší české aréně. Ten prahl po vstupenkách za necelých deset hodin. Organizátoři poté navýšili kapacitu. Mareš ale přidal ještě třetí koncert v životě - oba proběhnou v úterý a středu 24. - 25. dubna letošního roku.

"Koncerty pro ty, co nestihli Karlín," nazývá Mareš letošní dubnové koncerty. Arénou zazní zpěvákovy známé skladby, například Lži jsou jako déšť nebo Tři slova. Společně s ním v O2 aréně vystoupí i spousta dalších hudebních umělců. Mezi těmi bude mimo jiné mladý zpěvák Pavel Callta, se kterým Mareš minulý rok nahrál píseň Píšem si svůj sen. 

První koncert, který proběhne v úterý 24. dubna, byl zprvu rekordně vyprodaný. Organizátoři akce se ale rozhodli navýšit kapacitu. Lístky na oba koncerty jsou stále k dispozici v síti Ticketportal na webové stránce https://www.ticketportal.cz/Event/LEOS_MARES?idp=-2147481455#modalHladisko. Vstupenky se cenově liší, pohybují se v rozpětí od 990 do 1.990 korun. Marešovi obdivovatelé, co se nespokojí jenom tak s něčím, se mohou těšit na balíček VIP Experience. Se vším všudy se dá zakoupit za necelých 10 tisíc korun. Kromě bezchybného výhledu na celý koncert obsahuje znamenitou večeři, míchané nápoje po celý večer a především vstup na VIP večírek po skončení koncertu. Balíček lze zakoupit zde https://www.ticketportal.cz/Article/4970

Leoš Mareš je v České republice známý primárně jako moderátor. Proslavil se ale také svou hudbou, kterou doplňovalo vystupování v různě barevných kožiších. Ne nadarmo se mu proto přezdívalo "pán kožichů".

Zobrazeno 2771 krát
Naposledy upraveno: po., 19. březen 2018 20:05
Pro psaní komentářů se přihlaste