pá., 5. duben 2019 10:20

Marek Ztracený chystá životní koncert v O2 areně

Marek Ztracený s kapelou Marek Ztracený s kapelou Zdroj: marekztraceny.cz
Praha - Marek Ztracený, český zpěvák a skladatel, chystá svůj životní koncert v pražské O2 areně, který se uskuteční 22.2.2020 ve 20:00 hodin. Prodej vstupenek byl zahájen v síti Ticketportal v pátek 1. března 2019. Ceny vstupenek se pohybují od 590 do 890 Kč. Fanoušci se mohou těšit na spoustu překvapení, jedním z nich je dárek v podobě zpáteční jízdenky od Českých drah zdarma při nákupu vstupenky do jakékoliv kategorie. 

„Koncert je sice v Praze, ale díky Českým drahám bude celorepublikový, z čehož mám velkou radost. Dlouhé roky totiž vystupuji po celé republice a potkal jsem tisíce skvělých lidí, kteří snad budou chtít dorazit do Prahy. A budu moc rád, pokud bezplatnou jízdenku od Českých drah využijí právě na cestu na můj koncert v O2 areně,“ dodává Ztracený.

Skutečnost, že chystá svůj životní koncert v O2 areně, prozradil na své narozeninové oslavě, kde převzal zlatou desku za své poslední úspěšné album Vlastní svět. „To, že bych někdy vystoupil v O2 areně, mě poprvé napadlo v roce 2004, kdy ještě žádný Marek Ztracený nebyl. Byl jsem tenkrát student konzervatoře a koukal jsem na koleji na zprávy, kde hlásili, že dnes otevřeli největší halu v republice. Když jsem usínal, představoval jsem si, jaké by bylo tam vystupovat. Cesta, kterou jsem prošel, je neuvěřitelná. Díky fanouškům, okolí a kamarádům jsem zjistil, že v životě není nic nemožné. Mám hroznou chuť pracovat a udělat něco speciálního. Odteď nežiju ničím jiným než heslem #smerO2arena, a jestli si můžu k svým narozeninám něco přát, tak aby na té cestě šli fanoušci, kamarádi, tým i rodina se mnou,“ prozrazuje Ztracený.

To, že je Ztracený velmi oblíbeným zpěvákem dokazuje i fakt, že pilotní singl Minulost z alba Vlastní svět několik týdnů vedl žebříček nejhranějších domácích nahrávek v českých rádiích, a na podzim zpěvák dokonce dvakrát vyprodal pražské Roxy a brněnské Sono. Minulý rok se svojí kapelou objel mnoho festivalů, kde často figuroval v roli headlinera. Na podzim minulého roku se také zúčastnil projektu „Za 100 let“, ve kterém se třináct současných domácích hudebních osobností přihlásilo nahrávkou a úspěšným klipem ke stému výročí vzniku republiky.

Zobrazeno 1687 krát
Naposledy upraveno: ne., 7. duben 2019 12:00
Pro psaní komentářů se přihlaste