po., 6. listopad 2017 19:03

Markéta Konvičková odstartovala Vánoční turné koncertem ve Zlíně

Markéta Konvičková Markéta Konvičková Zdroj: https://www.facebook.com/marketakonvickovacom/photos/a.432917416586.234396.303497236586/10154858601176587/?type=1&theater
Zlín - V pátek 3. listopadu se prostory Kongresového centra ve Zlíně linuly melodie, které už pomalu nastiňovaly atmosféru přicházejících Vánoc. Právě zde mladá, talentovaná zpěvačka Markéta Konvičková v doprovodu kapely a dětského pěveckého sboru CARMINA BONA odzpívala první vystoupení svého turné. Ve Zlíně také oficiálně pokřtila své nové album s názvem JÁ, které vyšlo ve středu 1. listopadu 2017.

Během koncertu zazněly písně ze známých filmů jako jsou například animované pohádky Frozen (Ledové království), Lví král a nebo z filmu Sám doma. Nemohl chybět ani duet Toužím, který nazpívala spolu s Janem Bendigem. „Koncert se mi moc líbil, Markéta je úžasná zpěvačka a moc příjemná mladá dáma. Z jejího zpěvu mi naskakovala husí kůže v dobrém slova smyslu. U některých skladeb, které na koncertu zazněly, ji doprovázel sbor žáků 6. až 9. třídy a celkově to působilo moc hezky. Koncert začal přesně a celá organizace byla velmi dobře zvládnutá,'" pochvaloval si kulturní zážitek posluchač David Gorec.

Mezi speciální zpěvaččiny hosty patřil také zpěvák Jan Bendig a zpěvačka Tereza Kutrová. „Největším zážitkem z celého koncertu pro mě bylo vystoupení Jana Bendiga, který se postaral nepochybně o největší show z celého koncertu. Malým zklamáním bylo vystoupení Terezy Kutrové. Její zpěv není ještě úplně v pořádku a texty písní, které sama skládá na mě působily poněkud pubertálně. To ovšem neznamená, že bych nepodporoval mladé umělce v jejich tvorbě. Tereza se časem určitě vyzpívá a bude skvělá zpěvačka jako třeba hlavní hvězda večera Markéta Konvičková," dodal posluchač Gorec.

V rámci turné vystoupí také v neděli 3. prosince v Ostravě, dále bude v úterý následovat Brno a Markéta celou šňůru zakončí ve středu 6. prosince v Praze. Vstupenky jsou k dispozici na www.ticketpro.cz

Markéta Konvičková se dostala do povědomí veřejnosti především svou účastí v soutěži Česko Slovenská SuperStar, v poslední době jsme ji mohli zaznamenat i v televizní soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Také je držitelkou Českého slavíka za rok 2010 v kategorii Objev roku, tím se stala i při udílení hudebních cen Óčko téhož roku. V současné době se věnuje především koncertům, kterých má (dle svých webových stránek) do konce roku ještě požehnaně. Kromě výše zmíněného má na kontě další dvě alba a některé její písně na YouTube přesahují hranici milionu zhlédnutí. 

Zobrazeno 2361 krát
Naposledy upraveno: po., 13. listopad 2017 14:55
Pro psaní komentářů se přihlaste