so., 10. prosinec 2011 23:30

Odklepnuto! Aukce vynesla 43 000 Kč

Dobré místo pro život a Kulturní Olomouc o. p. s. na aukci předmětů známých osobností získaly dalších 43 tisíc korun na pořízení startovního bydlení pro mladé lidi, kteří opouští Dětský domov v Olomouci. Kromé výnosu z této dražby putuje na speciální konto koruna z každého punče v kelímku, který se na Vánočních trzích v Olomouci prodá. Jen tím se k 8. prosinci vybralo už 260 tisíc korun.
Úspěšní dražitelé se těší například z punkového náramku od Jiřího Macháčka, fotoobrazu od Jadrana Šetlíka, citery Jitky Molavcové nebo tenisového míčku s podpisem Petry Kvitové. Největší boj se strhl o dres Jiřího Dopity s podpisy všech hráčů, který vynesl 4000 Kč. Našli se ale i ti, kteří sice nemalou částkou přispěli, ale s sebou si nic neodnesli.

Aukce ale stále nekončí! Do 18. prosince probíhá na adrese www.vanocnitrhy.eu internetová aukce všech předmětů, které se nevydražily. Slavnostní předání získaných prostředků Dětskému domovu proběhne za účasti primátora města v tentýž den na Horním náměstí v Olomouci v 17:45.

 

Zobrazeno 2240 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:42
Pro psaní komentářů se přihlaste