út., 13. listopad 2018 17:28

Paulie Garand s Kennym Roughem vydávají další společné album, ponese název Dank

Obal desky Dank zpracoval výtvarník Benjamin Buttler Obal desky Dank zpracoval výtvarník Benjamin Buttler Zdroj: Facebook Paulieho Garanda
Liberec - Liberecký raper Paulie Garand vydává společně se svým dvorním producentem Kenny Roughem třetí společné album, které ponese název Dank. Garand představil nové album při vydání klipu ke stejnojmennému pilotnímu singlu. Deska vyjde poslední listopadový den letošního roku pod vydavatelstvím Ty Nikdy.

„Dank je v podstatě takovej můj výraz nesoucí dva významy v sobě a to “děkovat a dávat”. Vielen dank jako mnohokrát díky. Dávat jako skórovat - “zadunkovat”. Tenhle postoj mě charakterizuje. Nikdy jsem nebyl macho MC. Vždycky jsem byl spíš vděčnej za lidi, který mi vracej zpátky to, co jim dávám. Jak v rámci hudby, tak i v osobním životě,” uvedl jednatřicetiletý Garand k názvu svého šestého sólového počinu.

Separ, Ben Cristovao, ale i VR

Na albu se objeví řada hostů, zejména předních rapových umělců z Česka a Slovenska. Na sedmnácti skladbách se objeví například jeden z nejproduktivnějších slovenských raperů Ego ze skupiny Kontrafakt, Separ, Kali nebo formace Nerieš. Z českých umělců se na albu objeví Ben Cristovao, Maniak, Roseck, ale i kolega z labelu Ty Nikdy Rest. Garand si pozval i zpěvačku Mons Berry nebo alternativního umělce Václava Roučka, vystupujícího pod přezdívkou VR.

Zobrazeno 1940 krát
Naposledy upraveno: st., 14. listopad 2018 20:24
Pro psaní komentářů se přihlaste