po., 26. říjen 2015 18:52

Poutník Zibura napsal knihu, pokřtí ji na Fléďě

Brno - Třiadvacetiletý student Ladislav Zibura, který je v Česku známý především díky svým poutím do Jeruzaléma a Říma, napsal knihu. Cestopis s názvem 40 dní pěšky do Jeruzaléma Zibura pokřtí už ve středu 4. listopadu na své projekci v brněnském klubu Fléda.

„Přijďte si užít groteskní projekci o pouti do Jeruzaléma spojenou s netradičním křtem, při kterém budou explodovat věci. Získáte trauma na celý život a také vkusný dárek pro svou budoucí bývalou přítelkyni," láká na středeční křest Zibura na své facebookové události. Od sedmi hodin večer čeká návštěvníky projekce o pouti, v devět následuje křest knihy. Poté si pro diváky student připravil autogramiádu a také překvapení. V jedenáct začne afteparty.
Zibura se svými projekcemi navštívil mnoho českých i moravských měst. Na jeho akce přichází čím dál více lidí, vždy se setkavá s obrovským úspěchem a vyprodává velká kina. Své posluchače si mladý poutník získává originálním pojetím, jeho neotřelá stand-up show baví jak malé, tak velké diváky. Olomouckému publiku se představil letos v dubnu na právnické fakultě. Na svém dalším turné se do Olomouce ale nechystá.

Knihu, nad kterou Zibura strávil celé léto, vydává nakladatelství Albatros už 2. listopadu. Pro své fanoušky připravil navíc možnost objednat si knihu přímo od něj, kdy ji pošle osobně, navíc i s věnováním. 40 dní pěšky do Jeruzaléma vychází také v audio verzi.

Zobrazeno 2648 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:19
Pro psaní komentářů se přihlaste