ne., 18. listopad 2018 22:34

Rytmus a Marpo budou boxovat v O2 aréně. Do ringu nastoupí po Vánocích

Oficiální plakát k boxerskému zápasu. Oficiální plakát k boxerskému zápasu. Zdroj: www.proboxing.cz
Praha - Pod hlavičkou organizace XFN se ve čtvrtek 27. prosince uskuteční boxerský zápas mezi českým rapperem Marpem a jeho slovenským konkurentem Rytmusem, který prostřednictvím videa Marpa vyzval. Boxovat se bude v pražské O2 aréně a organizátoři předvídají velkou show, na které by neměl chybět žádný fanoušek bojových sportů. 

Patrik Vrbovský alias Rytmus před pár měsíci skrze video na sociální síti vyzval Otakara Peřinu známého jako Marpa do boxerského ringu. Boxu se věnuje pouhé dva roky a dle jeho slov ví, že si vybral velké sousto. Má rád překonávání levelů a velké výzvy. "Chci vyzvat člověka, o kterém vím, že je velký bojovník, a jeho jméno je Marpo," řekl Rytmus. Marpo nad výzvou nějaký čas uvažoval, protože se připravuje na zápas v thajském boxu, což je jeho hlavní disciplína. Oproti Rytmusovi se ale bojovým sportům věnuje mnohem déle. "Rozleželo se mi to v hlavě a došlo mi, že je to výborné promo pro bojové sporty, jelikož to bude veliké, a proto výzvu přijímám," odpověděl na výzvu. Dodal také, že z vytěžených peněz věnuje 100 tisíc korun dvěma mladým bojovníkům, které si sám vybere. Peníze jim daruje na přípravu a tréninky boxu nebo jiného bojového sportu. 

Boxerský zápas doplní známá jména především disciplíny MMA jako je Karlos Vemola, Patrik Kincl nebo Ivan Buchinger. Bude se také živě přenášet v televizi O2 sport a na stránkách www.xfn.cz. Vstupenky se pohybují v rozmezí od 790 do 1290 korun a jsou k zakoupení v síti Ticketportal zde. Náročnější diváci si můžou rezervovat VIP stůl na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. O2 arénu tak čeká velká show, o které dle slov organizátorů bude mluvit celé Československo.

Zobrazeno 2114 krát
Naposledy upraveno: po., 19. listopad 2018 14:06
Pro psaní komentářů se přihlaste