čt., 9. březen 2017 21:59

Šafářová postoupila do druhého kola v Indian Wells

US Open 2014 US Open 2014 Zdroj: Christian Mesiano
Indian Wells - Lucie Šafářová napodobila výkon Kristýny Pliškové a po shodné výhře 2:0 na sety postupuje do druhého kola turnaje v Indian Wells na úkor Španělky Laury Arruberrenaové. Ve druhém kole se utká se semifinalistkou Australian Open CoCo Vandewegheovou z USA.

Česká tenistka Lucie Šafářová nastoupila do prvního kola proti Lauře Arruberrenaové a stvrdila roli favorita. Šafářová svou soupeřku přehrávala a během hodiny a půl trvajícího mače nadělila soupeřce osm es a v závěru využila hned první mečbol. Šafářová tak vyhrála 2:0 (6:3, 6:2) a ve druhém kole vyzve CoCo Vandeweghovou z USA.

Postup slavila i další Češka Kristýna Plišková, která si v prvním kole poradila s Bethanii Mattek-Sandsovou z USA. V prvním setu jí nadělila kanára a druhý ovládla v poměru 6:3. Druhé kolo žen je na programu v pátek 10. března.

Americký soupeř se postaví do cesty i Tomášovi Berdychovi. Ten, jakožto nasazený hráč, měl v prvním kole volno. Ve druhém kole vyzve čtrnáctý muž světového žebříčku Bjornema Fratangelema, který si v prvním kole poradil s Bernardem Tomicem z Austrálie. Zápas se odehraje v sobotu 11. března.

Zobrazeno 1965 krát
Naposledy upraveno: po., 13. březen 2017 11:46
Pro psaní komentářů se přihlaste