út., 5. listopad 2019 13:03

Speciální show legendárního parížského kabaretu míří do divadla Hybernia

Ukázka z vystoupení Ukázka z vystoupení Zdroj: cometoparis.com
Praha - Francouzský kabaret Crazy Horse Paris zavítá poprvé do České republiky v rámci svého turné Forever Crazy. Jeho představení mohou diváci zhlédnout v pražském Divadle Hybernia od 5. do 9. listopadu. Těšit se můžeTe na krásné profesionální tanečnice, světelné efekty a projekce.

Crazy horse Paris působí na scéně už 68 let a do programu Forever Crazy zahrnuli vystoupení, která za jejích kariéru sklidila největší ohlas. Diváci tak uvidí i číslo God Save Our Bareskin, které vzniklo v roce 1989 a od té doby se tančí na zahájení všech představení. Jejich performance oslavuje ženskou krásu, smyslnost a ukazuje vizi silné a svobodné ženy s nádechem nestydatosti. Skládá se ze série vysoce estetických a vizuálních scén doplněných extravagatní projekcí a světelnými efekty. Kulturní zážitek podtrhuje originální hudba.

Důležitou součástí vystoupení jsou i vlastní kostýmy, na kterých skupina spolupracuvala se světovámi návrháři, jakými jsou Karl Lagerfeld, Loris Azzaro, Paco Rabanne nebo Azzedine Alaia. Nohy jim zdobí boty s červenou podrážkou od francouzského návrháře Christiana Louboutina.

Kabaret Crazy Horse Paris již okouzlil více než 15 milionů lidí včetně mnoha celebrit. Mezi diváky seděli například Salvador Dalí, Elizabeth Taylorová, prezident John F. Kennedy nebo Madonna.

Představení trvá přibližně 90 minut. Vstupenky se pohybují od nejlevnějších za cenu 1390 Kč po nejdražší za 6 190 Kč, které však zahrnují sezení u kabaretního stolu s nejlepším výhledem a konzumaci kvalitního šampaňského značky Piper Heidsieck. Vstupenky můžete zakoupit na portálu https://www.crazyhorseprague.cz/.

Kabaret založil v roce 1951 Alain Bernardin a vedl ho až do své smrti 1994. Do roku 2005 převzali vedení jeho děti. Od té doby má kabaret nového majitele, kterým je v současnosti Belgičan Philippe Lhomme.

Zobrazeno 1036 krát
Naposledy upraveno: pá., 8. listopad 2019 12:40
Pro psaní komentářů se přihlaste