st., 30. listopad 2022 20:01

Statistiky a filmy jako předčasný vánoční dárek. Spotify a Netflix nadělují

Statistiky a filmy jako předčasný vánoční dárek. Spotify a Netflix nadělují Zdroj: spotify.com
Týden s první adventní nedělí, americkým Dnem díkůvzdání i Black Friday již proběhl, a to znamená jediné. Vánoce jsou za dveřmi. Někteří už dárky rozdávají. A rozhodně na nich nešetří.

Platforma Spotify přichystala pro své uživatele každoroční Spotify Wrapped, což je kampaň, kterou společnost vydává již od roku 2016. Jedná se statistiky na základě historie poslechů za období od ledna do října aktuálního roku. Každý, kdo aktivně používá Spotify, dostane souhrn, kde může zjistit informace o svých nejposlouchanějších skladbách, nejoblíbenějších umělcích či podcastech. Letošní Spotify Wrapped vyšlo již 30. listopadu, přestože v předchozích letech vycházelo začátkem prosince.


Ani společnost Netflix nezaostává s obdarováváním svých předplatitelů. Do nabídky pořadů nyní hojně přibývají filmy s vánoční tématikou. Nejčastěji se jedná o romantické komedie. Letošní nabídku odstartoval snímek s názvem Falling for Christmas, kde hlavní roli ztvárnila Lindsay Lohan. Zároveň zde nechybí ani vánoční filmové klasiky jako je Grinch či Polární expres. Zmíněné filmy jsou na této streamovací službě dostupné jak v originálním znění, tak s dabingem.

Zobrazeno 353 krát
Naposledy upraveno: út., 6. prosinec 2022 09:15
Pro psaní komentářů se přihlaste