čt., 14. květen 2020 08:52

Syn americké zpěvačky Melissy Etheridge, Beckett Cypher, zemřel ve 21 letech

Melissa Etheridge a Beckett Cypher Melissa Etheridge a Beckett Cypher Zdroj: Jim Smeal/BEI/Shutterstock
USA – Becket Cypher, syn americké zpěvačky Melissy Etheridge, ve čtvrtek zemřel ve svých 21 letech. Podle prohlášení matky podlehl závislosti na opiátech.

„Dnes jsme se připojili ke stovkám tisíc rodin, které ztratily své blízké kvůli závislosti na opiátech,“ uvedla Milessa Etheridge ve svém příspěvku na Twitteru. "Můj syn Beckett, kterému bylo pouhých 21 let, se snažil překonat svou závislost, ale nakonec jí dnes podlehl,“ dodala Melissa.

"Moje srdce je zlomené," pokračovala. "Jsem vděčná za ty, kteří vyjádřili soustrast, cítím jejich lásku a upřímný zármutek. Bojujeme s tím, co jsme mohli udělat jinak, abychom ho zachránili. Nakonec víme, že teď už ho nic nebolí. Brzy budu zpívat, vždy mě to uzdravovalo,“ vyjádřila se Etheridge.

 

Celá rodina truchlí

Melissa měla svého syna s bývalým partnerem, filmařem Juliem Cypherem. Setkali se při natáčení v roce 1988 a narodily se jim společně dvě děti, dcera Bailey a syn Beckett. Několik let po narození jejich dětí se spekulovalo o tom, kdo byl dárcem spermatu, protože společně mít děti nemohli. V roce 2000 pár odhalil, že se jednalo o hudebníka Davida Crosbyho. Během své dovolené na Havaji se pár setkal s Davidem a jeho manželkou, povídali si s nimi o tom, jak moc chtějí mít děti a domluvili se.

„S návrhem jsem neváhal, Melissa a Julie jsou dobří lidé, věděl jsem, že se do sebe zamilovali a mají odvahu,“ vyjádřil se tenkrát Crosby.

Zobrazeno 1318 krát
Naposledy upraveno: pá., 15. květen 2020 13:09
Pro psaní komentářů se přihlaste