so., 1. prosinec 2018 15:43

Tom Odell představí v Praze nové album

Tom Odell Tom Odell Zdroj: Instagram zpěváka
Praha - Britský zpěvák Tom Odell opět navštíví Českou republiku. Už ve středu 21. ledna vystoupí zpěvák v pražském Foru Karlín v rámci evropské Jubilee Road Tour. Akce začíná v 19 hodin, vstupenky stojí 871 korun, na místě v den koncertu 1 000 korun.

„Nemůžu si pomoct, ale cítím, že se jedná o album, které jsem se snažil vytvořit celou svou kariéru," napsal Tom na svém Instagramu o desce Jubilee Road. Album vyšlo 12. října a obsahuje deset skladeb. Text, hru na klavír i zpěv si britský písničkář obstaral sám. „Zjistil jsem, že píšu mnohem lepší skladby, když jsem upřímný a píšu o věcech, které se mi staly. Může to být trochu divné, když si moji přátelé nebo přítelkyně uvědomí, že jsem o nich napsal píseň. Ale je skvělé, co vše ze sebe dokážete dostat," řekl Odell.

Brit debutoval v roce 2013 s deskou Long Way Down obsahující singl Another Love, který získal cenu Ivor Novello Award za Songwrite of the Year. Druhé album Wrong Crowd vydal zpěvák roku 2016 a debutovalo na druhé příčce v britské hitparádě. Třetí deska je návrat k Long Way Down, Odell na ní popisuje osudy své i přátel, které potkal, když žil se svou bývalou přítelkyní ve východním Londýně. Album nese název fiktivní ulice Jubilee Road, aby zpěvák zachoval soukromí.

Zobrazeno 1648 krát
Naposledy upraveno: so., 1. prosinec 2018 19:30
Pro psaní komentářů se přihlaste