st., 9. listopad 2022 09:28

V Ústí nad Labem, jako každý rok, proběhl Halloween v Centrálním parku Severní Terasa

Halloween v Centrálním parku na Severní Terase v Ústí nad Labem Halloween v Centrálním parku na Severní Terase v Ústí nad Labem Zdroj: https://ustecky.denik.cz/zpravy_region/halloween-severni-terasa-20221030.html
Ústí nad Labem - Po roce se opět uskutečnil Halloween, aneb dýně a strašidla na Laguně. Celý park se zaplnil stánky, dýněmi a strašidelnými bytostmi. Organizátorem akce byl Městský obvod Ústí nad Labem-Severní Terasa a Hitrádio North Music.

Městský obvod Ústí nad Labem-Severní Terasa každoročně pořádá pro veřejnost Halloween. Akce se konala dne 30. října 2022 od 16:00 hod. Návštěvníci si mohli opět užít strašidelnou stezku parkem. Cesta byla obklopená dýněmi, které si mohli účastníci vydlabat a zapojit se do soutěže o nejstrašidelnější dýni. Nejednalo se o jedinou soutěž. Dále probíhala soutěž o nejlepší masku. Kdo nepřišel v kostýmu, mohl si nechat obličej pomalovat barvami a stát se tak nějakou příšerou, zvířetem nebo superhrdinou.

Na programu bylo dostatek zajímavých aktivit pro děti. Hlavním lákadlem byla strašidelná stezka odvahy, která probíhala od 16:30 do 19:30 hod. Různé soutěže zajišťovaly zábavu pro děti všech věkových kategorií. Nejvíce si děti užily strašidelnou diskotéku, doplněnou umělou mlhou. Atmosféru také dodávalo pochmurné počasí. I rodiče si přišli na své. Pro ně byl připraven stánek se svařeným vínem a pro děti horký čaj a domácí palačinky.

Halloweenská akce každý rok přiláká rodiny s dětmi z celého Ústí nad Labem a zařizuje dobrou zábavu pro všechny věkové kategorie. 

Zobrazeno 561 krát
Naposledy upraveno: st., 9. listopad 2022 10:24
Pro psaní komentářů se přihlaste