ne., 25. říjen 2015 16:35

Legendární Warcraft míří z počítačů do kin

Zarytí fanoušci fantasy příběhů a počítačových her se již určitě nemohou dočkat filmového zpracování této stejnojmenné herní série. Premiéry by se měli dočkat v červu příštího roku. Filmová společnost Legendary Entertainment, pod jejichž křídly tento filmový počin vzniká, zveřejnila letos v červnu krátký interaktivní trailer, na kterém se na zádech gryfa prolétáte magickou krajinou Azerothu. U záběrů uvedených na letošním Comic-Conu nešlo o trailer, pouze o nesestříhanou stopáž vyňatou z filmu.

Ořezaná upoutávka na trailer byla odhalena návštěvníkům amerického Comic-Conu již v loni. Na internetu se však neobjevila ani jediná nahrávka nebo fotografie z promítání, protože podobné projekce vždy velmi dobře hlídané.

Na letošním Comic-Conu byl již uveden oficiální trailer a také zhruba sedmiminutový úryvek nesestříhaných záběrů přímo z filmu. Některým z fanoušků se dokonce promítání podařilo zachytit na telefony a pořízené záběry ve velmi špatné kvalitě se tak dostaly na internet. Po internetu se také šíří informace, že společnost v nejbližší době plánuje zveřejnit oficiální trailery k filmu širokou veřejnost.

Autoři filmu premiéru původně plánovali již na letošní prosinec, studio ji ale odložilo kvůli novému filmu Star Wars: Síla se probouzí a tak se Warcraft dostane do kin až v červnu příštího roku.  Internetem se také šiří dojmy a pocity, které fanoušci z Comic-Con sdílejí na internetových sítích. Právě díky těmto informacím je také jasné, v které příběhové a časové linii se bude příběh odehrávat. Knihy jako Warcraft: Za temným portálem a Warcraft: Poslední strážce dokonale popisují příběhovou osu a události, díky kterým bychom měli pochopit jednotlivé pasáže a souvislosti filmu.

 Sám režisér filmu Duncan Jones prohlásil, že film je až na pár animovaných scén hotový a čeká na své uveřejnění. Dále pak uvedl, že pokud bude mít tento film u diváků úspěch, plánuje natočit pokračování a vytvořit tak trilogii, kterou by se chtěl vyrovnat, nebo dokonce překonat nejznámější fantasy trilogii Pána Prstenů od režiséra Petera Jacksona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 1985 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:15
Pro psaní komentářů se přihlaste