ne., 1. prosinec 2019 21:27

Zrní se nazobáme v olomouckém Jazz Tibet Clubu

Zrní se nazobáme v olomouckém Jazz Tibet Clubu Zdroj: Barbora Johansson
Olomouc – Kladenská hudební skupina Zrní vystoupí ve středu 4. prosince v olomouckém Jazz Tibet Clubu. Tato alternativní kapela, která získala již mnoho ocenění včetně ceny Anděl, bude vystupovat od 20:00.

Zrní je kapela, která působí na české hudební scéně od roku 2001 stále ve stejném složení – čtyřikrát Jan (Ungr, Juklík, Fišer, Cajthamlú) a Ondřej Slavík. Vydali čtyři studiová alba s názvy Voní, Hrdina počítačový hry jde do světa, Následuj kojota a Jiskřící. Zrní vytváří akusticko – elektrickou hudbu s prvky jako je beatbox, hra s looperem a také nespočet nástrojů přes kytary, až po flétny a akordeony.

Kromě mnoha vyprodaných klubů si zahráli také na festivalu Colours of Ostrava 2015 s členy Janáčkovy filharmonie z Ostravy. Naživo vystupují s taneční skupinou VerTeDance, což je trio tvořené tanečnicemi a choreografkami Veronikou Knytlovou a Terezou Ondrovou a světelným designérem Pavlem Kotlíkem.

Lístky můžete zakoupit v předprodeji za 250 Kč, dostupné jsou online, nebo přes SMS. Osobně si je můžete zakoupit každý den přímo v klubu, dále také v Informačním centru Olomouc na Horním náměstí. Těsně před koncertem se budou lupeny prodávat na místě za 300 Kč.

 

Zobrazeno 1458 krát
Naposledy upraveno: út., 3. prosinec 2019 22:16
Pro psaní komentářů se přihlaste