so., 6. prosinec 2014 18:55

Americký pastor zná lék na AIDS – káže vyvraždění homosexuálů

Arizonský pastor Steven Anderson při svých kázáních doporučuje vyvraždění homosexuálů. Údajně proto, aby se země zbavila nemoci HIV. Výzkum pro nalezení léku komentuje jako zbytečné vyhazování peněz, když řešení je tak jednoduché. Ostatní pastoři ho nazývají lhářem a teroristou. Protestantský duchovní má vlastní církev, ve které vystupuje dokonce i proti prezidentovi.

Konzervativní protestantský kněz Steven Anderson se nechal slyšet ve svých kázáních, že objevil lék na AIDS. Podle jeho vlastních slov stačí k vymýcení nemoci jediné - „popravit homouše, jak to doporučuje Bůh." Veškeré své argumenty opírá o pokřivený výklad Bible. „Kdyby muž spal s mužem jako se ženou, oba se dopustili ohavnosti; musejí zemřít, jejich krev, padni na mě." přečetl s důrazem ze Starého zákona, knihy Leviticus. 

Podle pastora jsou miliardy utracené za výzkum k nalezení léku utracené peníze. Kromě citatů z Bible používá jako argumenty také vědecké podklady a jejich čísla. „Homouši představují 2,5 procenta (americké) populace, ale 78 procent nových infekcí HIV", argumentoval.

Anderson dále prohlásil, že každý pobožný člověk musí homosexualitu otevřeně odsoudit. Ostatní pastoři z Arizony s ním nesouhlasí a přirovnávají ho k teroristickému vůdci. „Nijak se neliší od toho, co dělá ISIS v Iráku a Sýrii. Bůh jim říká, aby šli a zabili kohokoli, kdo je jiný než oni,“ okomentoval situaci pastor Meyer.

Steven Anderson založil a stojí v čele arizonské evangelikální církve Faithful World Baptist Church.  Od založení roku 2005 již stačil společnosti sdělit spoustu svých radikálních názorů – od sprostého odsuzování žen užívajících antikoncepci, až po urážení a přání smrti svému prezidentovi, Baracku Obamovi.

 

Zobrazeno 1219 krát
Naposledy upraveno: so., 6. prosinec 2014 21:03
Pro psaní komentářů se přihlaste