út., 2. říjen 2018 23:36

Anketa Czech Blog Awards dostala nový název. Mění se na Czech Social Awards

Czech Social Awards 2018 Czech Social Awards 2018 Zdroj: www.ticketportal.cz
Praha - Prestižní anketa Czech Blog Awards se přejmenovala na Czech Social Awards. Letošní již šestý ročník přináší několik změn a globální přesah. Nabídne také více kategorií.

V pondělí proběhl zahajovací večer letošních Czech Social Awards 2018. Konal se v pražském hotelu Hilton. Zúčastnilo se ho několik známých osobností, mezi kterými nechyběli například Patrik Hezucký, Petra Vančurová (Petra Lovely Hair), Pavel Callta či Mikolas Josef. Večerem provázela moderátorka Zorka Hejdová.

„Zahájení nového ročníku Czech Social Awards jsme podle mého názoru pojali na jedničku s hvězdičkou. Sešli se zde skvělí lidé, díky kterým tu byla i příjemná atmosféra," napsala na svém instagramovém účtu Natálie Kotková, Česká Miss World 2016.

Anketa oceňuje talent, nápaditost a kreativitu tuzemských hvězd Facebooku, Instagramu či Youtube. O tom, kdo se stane letošním vítězem rozhoduje veřejnost. Czech Social Awards nabízí různé kategorie, ve kterých je možné hlasovat. Mezi hlavní z nich patří Instagram roku, Video Bloger/ka roku či Bloger/ka roku. Letos přibyly také Go Global, Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play. Anketa je nyní součástí celosvětových ocenění Global Social Awards. Vítěz kategorie Go Global bude mít možnost se jich zúčastnit.

Nově lze stáhnout mobilní aplikaci, prostřednictvím které je možné hlasovat pro své oblíbené influencery.

Výherci Czech Social Awards budou vyhlášeni v sobotu 1. prosince 2018 v hotelu Hilton v Praze 8. Živé vysílání celé ankety proběhne na televizních stanicích Prima Cool a TV Joj Plus. Vstupenky na finálový večer jsou k dispozici online na ticketportal.cz od 690 korun.

Zobrazeno 2237 krát
Naposledy upraveno: čt., 4. říjen 2018 22:22
Pro psaní komentářů se přihlaste