po., 14. březen 2016 17:46

ČEŠI MAJÍ APLIKACI PRO LOH V RIU

Praha - Společnost T-Mobile doprovodí v srpnu české sportovce na letní olympijské hry do Ria de Janeira. Při pokračující spolupráci vydala mobilní aplikaci LOH 2016. Ta přinese příznivcům českých sportovců nejen aktuální zpravodajství, ale i rozhovory, informace o sportovcích a videogalerii. Její užívání bude bezplatné a funkční pro iOS i Android.

Aplikace nabídne také fanoušky oblíbenou soutěž o sedm večeří s vybranými sportovci a o telefonické rozhovory s olympioniky. „Sportovci milují všechny novinky, inovace a technologie. I díky nim jsou schopni podávat vrcholné výkony,“ řekl pro T-Mobile Jiří Kejval, předseda Českého olympijského výboru.

Aplikace navazuje na svou úspěšnou předchůdkyni ZOH 2014, která získala titul Mobilní aplikace roku v kategorii Marketingová inspirace s 250 000 staženími. V současné době se v LOH 2016 objevuje odpočet času do začátku her v Riu a každý den přináší tři nové informace z olympijského týmu.

Sportovní nadšenci mohou letos v létě navštívit také Olympijský park Rio-Lipno 2016. Zde si budou moci vyzkoušet všechny letní olympijské sporty i jiné neolympijské. Přímé přenosy z her zde uvidí na velkoplošných obrazovkách. Potkat zde mohou bývalé olympioniky a po návratu z Ria i reprezentanty z letošní Olympiády.

Zobrazeno 2585 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:34
Pro psaní komentářů se přihlaste