út., 15. březen 2016 13:18

Audi představilo světelný systém Sintesi

Frankfurt nad Mohanem - Audi přichází s novým designem stolních světel a závěsných lamp Sintesi, který vychází ze spolupráce s Mnichovskou značkou svítidel Occhio. Na veletrhu Light + Building ve Frankfurtu nad Mohanem bude k vidění do 18. března. Do prodeje se dostane začátkem příštího doku. 

Na veletrhu ve Frankfurtu představil tým Audi jejich první bytové osvětlení Sintesi. Světlo je výchozím bodem a spojovacím prvkem partnerství Audi s německou firmou Occhio. Výsledkem jejich spolupráce je nový modulární světelný systém s technologií LED.

Hlavním designovým prvkem je hliník, jakožto základní stavební kámen obou značek. "Tento koncept ztělesňuje přesah našich konstrukčních možností, které sahají daleko za hranice automobilového průmyslu," napsal na stránky společnosti André Georgi, vedoucí oddělení designu Audi.

Design Sintesi se zaměřuje na hru světel a stínů. Díky konstrukci světel vytváří štíhlé, elegantní siluety. Modulární systémy mají typický znak. Každé svítidlo má jednu hlavici, která může být připojena k různým subjektům. Světlovod s vysokou přesností směruje světlo tak, aby se zajistilo jeho rovnoměrné rozložení.

Společnost Occhio sídlící v Mnichově je jednou z nejzkušenějších firem zaměřených na tvorbu osvětlení v Německu. Proslula především svým designem a kvalitním zpracováním světel.

Zobrazeno 2078 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:32
Pro psaní komentářů se přihlaste