út., 19. březen 2019 17:37

Dejte sbohem Tinderu, přichází Facebook Dating

Facebook logo Facebook logo Zdroj: https://en.wikipedia.org/
Silicon Valley - Největší sociální síť na světě Facebook připravuje spuštění své vlastní seznamky Facebook Dating. Ta bude přímo součástí facebookové aplikace, pro nalezení svého životního partnera tedy nebude nutné stahovat další program.

Seznamka je již několik měsíců v testování, objevila se například v Kolumbii, Kanadě a Thajsku. V nedávné době ji ve své aplikaci zaznamenali také někteří uživatelé z Nizozemska, kteří popsali, jak uživatelské rozhraní vypadá.

Vše bude jen na Vás

Dating nabídne několik „vrstev“. Tou první je hlavní obrazovka, na které se budou zobrazovat potenciální partneři. Služba prý bude fungovat velmi podobně jako Tinder, avšak bez swipování. Dále si také uživatel bude moci spravovat svůj profil. Bude moci vybrat až devět fotek, které protějšky uvidí, napsat něco o sobě a popsat své zájmy. Spekuluje se také o tom, že uživatel na druhé straně uvidí pouze křestní jméno bez příjmení, to z důvodu případného stalkingu. Pokud nastane vzájemná shoda, budou si moci lidé napsat.

Uživatelé si nastaví, jaké protějšky preferují. Budou je moci filtrovat například podle věku, pohlaví, víry a počtu dětí. Pokud vás hledání omrzí, služba umožní deaktivaci profilu. Zajímavou funkcí je také to, že nepůjde pořizovat snímky obrazovky konverzací.

Kde službu najdete?

Služba Dating se objeví v kartě s oblíbenými funkcemi. Zařadí se tedy po bok zástupcům Marketplace, Události, Vzpomínky apod. V současné době se plánuje dostupnost pouze na mobilních zařízeních, o zavedení i do desktopové verze Facebooku zatím nejsou informace. Datum globálního spuštění aplikace není ještě známo. Je však pravděpodobné, že se tak stane během letošního roku. V takovém případě by Tinder a podobné platformy získaly zajímavou konkurenci.

facebook dating feature 320x220

 

Zobrazeno 1748 krát
Naposledy upraveno: čt., 21. březen 2019 13:35
Pro psaní komentářů se přihlaste