čt., 21. březen 2024 16:11

Do Prahy se po roce vrací tribute band Linkin Park

L1NKN P4RK L1NKN P4RK Zdroj: L1NKN P4RK - oficiální facebook
Dopřejte si co nejautentičtější zážitek a ty nejznámnější Linkin Park písně. Tributová skupina L1NKN P4RK pořádá své již druhé UK/EU turné a podívá se přesně do 37 měst. Do Prahy zavítá 2. října do Futurum Music Baru.
L1NKN P4RK - The Linkin Park Experience Tribute Band - In The End Live L1NKN P4RK - The Linkin Park Experience

Po roce se do České republiky znovu vrací tributová skupina L1NKN P4RK ve svém druhém UK/EU turné. Po úspěšné první sérii vystoupení, která proběhla v roce 2023 se členové skupiny rozhodli uspořádat další. Celé turné začíná 19. července v Merthyr Tydfil a končí 9. října v Plymouth ve Velké Británii. Skupina zavítá přesně do 37 měst po celé Velké Británii a Evropě. Koncert v Praze se uskuteční 2. října v 20:00 ve Futurum Music Baru. Zazní zde nejznámnější Linkin Park písně. Můžeme se tedy těšit na jedinečný Linkin Park zážitek. „Jsme nadšeni, že se vracíme na další velké turné. Znovu navštívíme spoustu míst z minulého roku a také spoustu nových míst,“ vyjádřil se na Facebooku hlavní zpěvák skupiny.

Hned po oznámení prodeje, které proběhlo 29. února, lidé vyprodali většinu lístků na koncert do města Glasgow ve Velké Británii. „Jsme ohromeni odezvou, které se nám dostalo hned po oznámení letošního turné a nemohli bychom být více nadšeni,“ vyjádřili se k celému dění členové skupiny na Facebooku. 

L1NKN P4RK je jedna z nejznámnějších tributových skupin, která byla založena v roce 2018 ve Velké Británii. Členové se snaží co nejblíže přiblížit původnímu vzhledu Linkin Park. Hlavní myšlenou při založení skupiny bylo vzdát poctu zpěváku Chesteru Benningtonovi a podpořit povědomí o duševním zdraví. Chester Bennington byl zpěvák úspěšné metalové skupiny Linkin Park, který kvůli těžké depresi v roce 2017 spáchal sebevraždu. Od roku 2018 L1NKN P4RK úspěšně vyprodala nespočet vystoupení v různých malých i velkých městech v Evropě a Velké Británii.

 

 

Zobrazeno 196 krát
Naposledy upraveno: čt., 21. březen 2024 22:00
Pro psaní komentářů se přihlaste