pá., 5. prosinec 2014 14:56

Dobrá čajovna změnila svého majitele

Dobrá čajovna v Olomouci patří od minulého měsíce novému majiteli. Stal se jim jednadvacetiletý Adam Křiva, který dříve pracoval v Dobré čajovně ve Frýdku–Místku. "Zásadních změn se zákaznici bát nemusí, ale časem plánujeme malá vylepšení, počínaje třeba změnou čajové keramiky," slibuje. 

 "Pracoval jsem pět let v čajovně a přitom jsem vystudoval strojařinu v Ostravě, ale k čaji mě to táhlo více," uvedl čerstvý majitel. Pár měsíců před tím než čajovnu koupil v ní také pracoval, proto ví, jak vše chodí. 

 Pro původní personál bylo oznámení o změně vedení překvapující, ale rychle si na mladšího šéfa zvykli. "Na to jak je mladý dokáže být občas i přísný, ale jinak se sním dobře vychází," řekl jeden ze zaměstnanců. "Ať už pracuji ve Frýdku nebo tady, budu do přípravy čajů a dýmek dávat to nejlepší. Konzumace čaje si zaslouží dostat se do širšího vědomí lidí," dodal Křiva.

 První Dobrá čajovna otevřeli v Praze před více než dvaceti lety Aleš Juřina a Jiří Šimsa. Společně založili Spolek milců čaje, který do dnešního dne zastupuje 22 čajoven v České republice, Slovensku, Maďarsku Polsku a dokonce i v USA.

 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 2027 krát
Naposledy upraveno: so., 6. prosinec 2014 11:04
Pro psaní komentářů se přihlaste