ne., 10. listopad 2019 12:06

Drsný konec pro Terminátora

Attila Végh Attila Végh Zdroj: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Attila_Vegh.jpg?uselang=cs
Praha - Bezmála 20 tisíc lidí ve vyprodané O2 aréně sledovalo galavečer MMA, kde se v hlavním zápase utkal Karlos Terminátor Vémola a Attila Pumukli Végh. Největším překvapením celého večera byla porážka samotného Vémoly. Attila Végh ho hned v prvním kole knokautoval. Bitvu o pás šampiona těžké váhy vyhrál Michal Martínek. Gábor Boráros, který vydržel v kleci jen 50 sekund musel skončit kvůli rozseknutému obočí. Návštěvníci galavečeru MMA a diváci u televizních obrazovek mohli vidět 11 zápasů z toho 9 jich skončilo hned v prvním kole. 

Čtyři dlouhé roky neprohrál jediný zápas a na svém kontě má jedenáct výher v řadě. Karlos Terminátor Vémola byl na sobotním galavečeru MMA poprvé knokautován svým slovenským protivníkem Attilem Véghou. "Zhroutily se mi všechy sny," prohlásil sklíčený Vémola na tiskové konferenci, která se konala po hlavním zápase. "Nevím, co se mnou bude, jak se s prohrou vyrovnám. Přišel jsem o všechno o čem jsem snil. Smlouva s UFC byla opravdu blízko."

Attilu ke kleci doprovodil zpěvem jeho kamarád a slovenský rapper Rytmus. Karlos zůstal u své klasické melodie Carmina Burana z filmu Terminátor. Už od začátku zápasu měl Attila navrch. Terminátor byl po první ráně zcela otřesený a téhle příležitosti se Végh okamžitě chopil a uštědřil Vémolovi ránu pravým hákem, kterým ho okamžitě knokautoval.

Na konci zápasu Végh poděkoval všem svým trenérům, sponzorům a dalším lidem, kteří ho na zápas připravovali. "Nikdo mi nevěřil, nikdo. Určitě s kariérou nekončím, protože tohle nejvíc miluju," prohlásil Végh. Na otázku o případné odvetě odpověděl, že takové věci neřeší. "Uvidí se," dodal.

Pro Vémolu měl být tenhle zápas vrcholem kariéry. Nyní ho čeká operace ramene a minimálně půlroční pauza. 

Něšťastně a rychle skončil zápas i pro slovenského Gábora Borárose, který si naběhl na koleno brazislského soupeře Kaika Brita a rozsekl si obočí.  

Zobrazeno 1425 krát
Naposledy upraveno: út., 12. listopad 2019 17:11

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste