út., 1. červen 2010 16:57

Ecce Homo Šternberk

Ve dnech 5.-6. června se ve Šternberku uskuteční již 30. ročník  Mistrovství Evropy v závodech automobilů do vrchu. Startuje se v neděli v 8:30. Celá akce je doplněna o doprovodný program na Hlavním náměstí. Vystoupí zde například skupiny Mandrage, Support Lesbiens a Arconat.

Trať Ecce Homo představuje jeden ze symbolů historického města Šternberka. Dva závody zde mají vybudovanou tradici - každý rok v září se koná Ecce Homo Historic, v červnu Mistrovsví Evropy v závodech automobilů do vrchu. Na letošní jubilejní ročník druhého zmiňovaného připravili pořadatelé neobyčejně bohatý program.

V pátek zahraje rocková kapela Arconat, proběhne prezentace závodníků, ve 21:00 se představí dívčí skupina Sweet Zone. V sobotu se návštěvníci mohou těšit na trénink a výstavu vozidel. Na náměstí mohou zhlédnout vystoupení bojového umění aikido a capoeira, exhibici se sedmimílovými botami nebo orientální tance v podání  seskupení Bella Rosa. Pro děti jsou připraveny soutěže a skákací hrad. Večer zakončí skupiny Mandrage a Support Lesbiens. Novinkou je vstupné na sobotní odpolední program, které činí 120 Kč v předprodeji, 180 Kč na místě. V neděli zahrají místní kapely Cabowabo a Gama. V 18:00 proběhne slavnostní vyhlášení vítězů závodu. Za vstupné na trať zaplatíte v sobotu 80 Kč, v neděli 120 Kč.

Zobrazeno 2370 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:39
Pro psaní komentářů se přihlaste