ne., 5. listopad 2017 19:22

Ewa Farná se objeví na plátnech českých kin

Film se bude promítat i v Polsku Film se bude promítat i v Polsku Zdroj: novinky.cz
Česká republika - Zpěvačka Ewa Farna zažívá důležitý rok. Kromě natáčení videoklipů, psaní písniček a moderování polské verze Superstar přichází se svým autobiografickým filmem, který se bude promítat v půlce listopadu. Film Ewa Farna 10: Neznámá známá se bude promítat v Praze, Brně a také v Ostravě. Olomoučtí fanoušci se na film mohou přijít podívat 28. listopadu v 18 hodin do kina Metropol.
Trailer k filmu Ewa Farna 10: Neznámá známá

Rodačka z Třince začala svoji kariéru ve velmi mladém věku. V roce 2006 vydala svoji první píseň Měls´ mě vůbec rád a ve stejný rok získala ocenění Objev roku v anketě Český slavík Mattoni. Vloni v listopadu se uskutečnil její velký koncert ve Fóru Karlín, kde oslavovala své desetileté působení na české hudební scéně. Okolo téhle události by se údajně mělo točit celé dějství filmu. Film ale zpěvačku ukazuje i v jiných polohách. V době své kariéry se nečekaně rozešla se svým managmentem a začala vydávat vlastní singly. Zpěvačka pustí ostatní do svého soukromí, kde se ukáže bez make-upu, vystresovaná, ale také diváky vezme na místa, kde se cítí v klidu.

„Dokumentem chci přiblížit lidem, jak vypadá fungování ve světě showbusinessu, jaké emoce vás doprovázejí, když strávíte dospívání před zraky veřejnosti a pod tlakem médií. Ukázat, v čem spočívá práce zpěvačky, a co vše předchází tomu, než vyjdeme na pódium,“ sděluje zpěvačka na své webové stránce.

Před pár dny vydala svůj nový vánoční singl Vánoce na míru, který napsala společně se svým kytaristou a producentem Lukášem Chromkem a autorskou dvojicí Sázavský & Chobot.

Zobrazeno 2416 krát
Naposledy upraveno: ne., 5. listopad 2017 19:50
Pro psaní komentářů se přihlaste