út., 18. červen 2013 19:21

Festival Letní letná na cestách opět přivítá do Olomouce

Areál olomoucké Korunní pevnůstky bude hostit už 3. ročník festivalové části Letní letná na cestách, který je součástí Mezinárodního Festivalu nového cirkusu a divadla. Ve dnech 20. - 23. června vyroste na tomto místě cirkusové městečko, které bude mít co nabídnout malým i velkým návštěvníkům.

Připravené budou pestré celodenní programy zahrnující jak česká, tak i zahraniční umělecká představení. Hlavní večerní hvězdou a zároveň největším lákadlem je bezesporu francouzský soubor My!Laika, který nabídne vzdušnou akrobacii, žonglování, akrobacii na trapéze a na kole i živou hudbu. V sobotu a v neděli bude celý den návštěvníky bavit Kašpárek v rohlíku, což je neotřelý projekt pro děti i dospělé postavený na originálním propojení divadla a hudby ve vlastních představeních, živých hudebních show i na hudebních nosičích.

V rámci programu budou zájemci několikrát denně navštívit také dětská představení v podání například Dřevěného divadla, Bilbo Compagnie, Divadla Kaká, bublináře Václava Strassera nebo Divadla Antonína Novotného.

V areálu městečka také bude fotoateliér Le Petit Cheval, kde vytvoří originální divadelní fotoportrét v retrostylu, výtvarné a cirkusové dílny pro děti i dospělé, bar s večerním programem a čajový Show stan.

Podrobnější informace lze nalézt na stránkách festivalu www.letniletna.cz.

Zobrazeno 1813 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:45
Pro psaní komentářů se přihlaste