st., 16. duben 2014 08:12

Festival v ulicích letos předběhne Colours of Ostrava

Ostrava - Jako každý rok se kromě festivalu Colours of Ostrava pořádá i Festival v ulicích, kde se představí některé z hvězd XIII. ročníku. Nyní však zahrají v termínu 15.-16. července, tedy přímo před hlavním festivalem.

Kvůli požadavkům ze strany návštěvníků Colours of Ostrava došlo ke změně data konání. Nyní se mohou zúčastnit obou akcí a ochutnat tak atmosféru kapel v centru města vedle již klasického prostředí Dolních Vítkovic s jejich vysokými pecemi a důlní věží. Festival v ulicích je totiž přístupný každému, kdo projeví zájem o netradiční hudbu všech stylů a směrů, zdarma. Tento doprovodný program k takzvaným Coloursům" není jen o hudbě, součástí jsou další aktivity, jako je divadlo, různé workshopy či programy pro děti.

Organizátoři účinkující ještě nepotvrdili. K nahlédnutí je však seznam vystupujících na Colours of Ostrava zde. Pořadatelé nevyloučili, že se hvězdy hlavního festivalu neobjeví i na předfestivalu.

Letos se návštěvníci dočkají nového kempu, který bude sídilt u Slezskoostravského hradu, na půli cesty mezi Colours of Ostrava a Festivalem v ulicích. Ten se uskuteční v obchodním centru Nová Karolina a v ulicích městského centra, v okolí Masarykova náměstí. Ubytovat se můžou po dobu trvání obou festivalů.

Zobrazeno 2252 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:47
Pro psaní komentářů se přihlaste