út., 21. duben 2015 21:21

Fingers Up festival 2015 v novém kabátě

 Kroměříž – Už popáté se mohou těšit příznivci kvalitní české, ale i zahraniční hudby na Fingers Up festival. Kromě dánské zpěvačky MØ se do Mohelnice vypraví třeba také britská indie rocková kapela The Wombats. Z domácí hudební scény se představí třeba Vypsaná fixa, Rybičky 48 nebo O5&Radeček.

 

„Uděláme proto maximum, aby zrovna náš festival byl tím, ze kterého se vám jednoduše nebude chtít zpět domů,” slíbil Petr Elgner, jeden z pořadatelů festivalu. Pořadatelé si letos pro návštěvníky připravili řadu změn a úplně pozměnili koncept celého festivalu. Ten se má odklonit od stereotypů, které v posledních letech na české a slovenské hudební scéně vládnou."Za uplynulé čtyři ročníky jsme získali velmi cenné zkušenosti, které chceme tento rok zúročit. Rozhodli jsme se uspořádat přelomový ročník. Jsme přesvědčeni, že festival není jen o kvalitní hudbě, ale také o skutečně nových a netradičních zážitcích, objevování, přátelství a emocích,“ dodal Elgner.

 

Proto se návštevníci festivalu kromě poslechu kvalitní hudby mohou těšit na jídlo v „jídlozóně“, nebo domácí limonády a kávu. Zkrátka nepřijdou ani milovníci pro letní festivaly vcelku netypických táboráků. Chybět nebude ani koutek, kde si každý může něco sám ugrilovat.Po jídle si návštěvníci budou moci skočit do bazénu spolu s účinkujícími DJ´s a nebo si zahrát plážový volejbal. Pořadatelé chystají také jízdu na longboardu, chůzi po laně nebo minigolf a mnoho dalších. V programu Fingers Up festivalu se objevily také různé workshopy, přednášky, fashion markety.

Lístky na Fingers Up jsou v prodeji v síti Ticketpro. Cena za osobu se pohybuje od 690 do 890 korun. Festival přivítá už tradičně Mohelnice. Kvalitní hudba čeká na návštěvníky v tamním Morava Campu od 7. do 8. Srpna.

Foto: www.ireport.cz

 

 

 

 

 

Zobrazeno 1723 krát
Naposledy upraveno: čt., 23. duben 2015 20:45
Pro psaní komentářů se přihlaste