po., 21. listopad 2016 23:33

Francouzka Zaz znovu dobývá Česko

Charismatická Francouzka se vrací do Čech Charismatická Francouzka se vrací do Čech Zdroj: www.zazofficial.com
Praha, Zlín - Hvězda francouzské hudební scény Zaz přijede do České republiky odehrát další tři koncerty. Na osobitou zpěvačku s nezaměnitelně chraplavým hlasem se mohou těšit fanoušci jak v Praze, tak i nově ve Zlíně.

Po několika úspěšných vystoupeních na festivalu Colours of Ostrava a vyprodaných samostatných koncertech přináší Zaz českým fanouškům již tradičně předvánoční show, tentokrát v rámci evropské šňůry „Zaz en tournée“. V pražském Fóru Karlín hudebnice vystoupí 7. a 8. prosince, ve zlínské Euronics hale se pak ukáže v sobotu 10. prosince.

Organizátor Patrik Kohut a společnost Pragokoncert museli pro velký zájem počet koncertů navýšit, jelikož první pražský termín byl brzy vyprodaný. Zpěvaččini příznivci tak získali další příležitost nepropásnout jedinečný hudební zážitek.

Loňské vystoupení Zaz se v žebříčku nejlepších uskutečněných koncertů za rok 2015 podle redakce MF Dnes umístilo na prvním místě. Její energická, hudebně i vizuálně precizní show plná originálních efektů a kulis obdržela maximální možnou známku 100%,“ láká posluchače Patrik Kohut.

Ceny vstupenek se pohybují v rozmezí 1090 až 1290 korun a k dostání jsou přes portály Ticketportal, Ticketstream a Ticket Art.

Zobrazeno 2234 krát
Naposledy upraveno: st., 23. listopad 2016 18:06
Pro psaní komentářů se přihlaste