út., 23. říjen 2018 21:30

George Ezra zazáří v Praze ještě jednou

Charismatický zpěvák George Ezra již potřetí v České republice Charismatický zpěvák George Ezra již potřetí v České republice Zdroj: georgeezra.com
Praha – Pětadvacetiletý britský zpěvák George Ezra přichystal pro české fanoušky další překvapení. Oznámil další, tentokrát halový koncert, který se bude konat 21. května 2019 v pražské TipSport Aréně. 

V České republice se charismatický písničkár objevil letos už dvakrát. V červenci vystoupil v rámci festivalu Colours of Ostrava a v pondělí večer vyprodal sál Fóra Karlína. Fanoušky nicméně nečeká velká změna. Zazní opět písně z letošního alba Staying At Tamara’s. Publikum si společně s Ezrou zazpívá singly Paradise, Hold My Girl a nejnovější Shot Gun, která vyšplhala na první příčku UK Single Chart. Neopomene ani své starší hity jako Listen To The Man nebo Budapest. 

Vstupenky jsou v prodeji od 10. října a jejich cena se pohybuje od 1000 Kč. Lze je zakoupit v síti ticketportal.cz 

Modrooký zpěvák se proslavil  v roce 2014 právě se svým hitem Budapest ze svého prvního alba Wanted To Voyage. V Rakousku, České republice a na Novém Zélandu se stal jedničkou hudebního žebříčku. Zpěvák si fanoušky podmaňuje svou pozitivní energií v textech a hlubokým hlasem, který často užívá ve skladbách bluesového stylu. 

Chytlavé album Staying at Tamara's vydané v březnu tohoto roku vytvořil zpěvák během svých cest, které se mu staly inspirací. Nazval ho podle španělského azylu, ve kterém pobýval během jeho hudební tvorby. Do alba se snaží dostat správné naladění a dobrou náladu. Má v sobě euforického ducha stejně jako jeho první album Wanted To Voyage, které se stalo nejprodávanějším albem v letech 2014 a 2015.

 

Zobrazeno 1490 krát
Naposledy upraveno: út., 23. říjen 2018 23:01
Pro psaní komentářů se přihlaste