pá., 29. duben 2022 14:45

Hlavní tvář The Late Late Show a Carpool Karaoke James Corden příští rok opustí post moderátora

Carpool Karaoke se zpěvákem Samem Smithem a skupinou Fifth Harmony Carpool Karaoke se zpěvákem Samem Smithem a skupinou Fifth Harmony Zdroj: https://youtu.be/z2FHKVzGhgA
New York – Britský komik a moderátor James Corden opustí post moderátora The Late Late Show. Dojde k tomu na jaře v roce 2023. Důvodem je končící platnost jeho smlouvy se společností CBS, která tento pořad produkuje. Corden se tedy s pořadem i divácky velmi oblíbeným segmentem Carpool Karaoke bude muset příští rok rozloučit.

James Corden v roce 2023 opustí po osmi letech post moderátora pořadu The Late Late Show. Ve čtvrtek tak oznámilo vedení stanice CBS. Britský komik tento pořad uváděl pravidelně každý týden od roku 2015. Smlouva měla původně končit letos v srpnu, nicméně po dohodě s vedením byla prodloužena do jara příštího roku.

„Před sedmi lety přišel James Corden do Spojených států a rozbouřil v roli moderátora The Late Late Show stojaté vody televizního vysílání svou kreativitou a vtipem, což ocenili diváci klasického televizního vysílání i online platforem,“ uvedl George Cheeks, šéf společnosti CBS.

Svou oblibu moderátor získal zvláště díky pravidelné části pořadu, známé jako Carpool Karaoke. Jedná se o koncept rozhovorů s celebritami, při kterých projíždí městem a zpívají společně v autě. V jednotlivých dílech se objevily osobnosti jako například zpěvačka Adele, skupina One Direction, hvězdy seriálu Přátelé, herec Will Smith, zpěvačka Miley Cyrus, písničkář Ed Sheeran a mnoho dalších.

„Přáli bychom si, aby mohl zůstat déle, ale jsme moc hrdí, že se Amerika stala jeho domovem a že se naše spolupráce prodlouží o jednu řadu pořadu navíc,“ dodává Cheeks.

Zobrazeno 585 krát
Naposledy upraveno: pá., 29. duben 2022 14:51
Pro psaní komentářů se přihlaste