so., 9. březen 2019 13:18

Hokejisté Zlína se bavili na Ševcovském plese

Logo Ševcovského plesu Logo Ševcovského plesu Zdroj: Profesmedia
Zlín - Během únorové reprezentační pauzy vyměnili hokejisté extraligových Beranů sportovní výstroj za společenský oblek a vyrazili na historicky první ročník Ševcovského plesu, nad kterým držel patronát klub PSG Berani Zlín. Ve zlínském kongresovém centru se druhou únorovou sobotu sešla téměř kompletní soupiska A-mužstva a o kulturu měla bohatě postaráno. Sympaťákem plesu se stal oblíbený brankář Libor Kašík.

Ples začal velmi netradičně, a to když si moderátor Pavel Vacek, kterého mohou všichni znát z divadla a Českého rozhlasu, oblékl hokejovou výstroj, včetně bruslí a žlutomodrého dresu. Úvodním slovem přivítal hosty z řad fanoušků, hráčů a partnerů manažer hokejového klubu Martin Hosták. V typicky sportovní atmosféře ples pokračoval dál. Ve foyer kongresového centra probíhala soutěž ve střelbě na bránu a úspěšní střelci si mohli odnést suvenýry z fanshopu.

Móda a sport šly ruku v ruce i při módní přehlídce. Vedle modelek ve svatebních šatech se prošli molem útočník Jakub Šlahař s gólmanem a současnou ikonou Zlína Liborem Kašíkem. Za svůj premiérový výkon v netradiční roli sklidili velký potlesk. Zábava nekončila ani po barmanské show s ohni nebo vystoupení stand-up komika Radka Petráše.

Sympaťákem plesu bez překvapení Libor Kašík

Největším lákadlem byla probíhající volba sympaťáka plesu. Šťastlivci totiž byli hned dva. A to vybraný sympaťák a fanoušek, který pro svého oblíbence pomocí lístku hlasoval. Nejprve zástupkyně partnera plesu firmy Enapo vylosovala Libora Kašíka, který s náskokem porazil své spoluhráče. Posléze vytáhl mladý gólman jeden z hlasovacích lístků, jehož majitel se může těšit na večeři se svým oblíbeným hokejistou.

Že kromě puku ovládá i hudební aparaturu přesvědčil útočník Jakub Herman, který po půlnoci usedl za bicí a se svou kapelou Kameron rozproudil zábavu. Závěrem přišel čas na tradiční plesovou soutěž o zajímavé ceny. Včetně propagačních klubových předmětů se mohli šťastlivci těšit na víkendový wellness pobyt na Valašsku nebo oblek na míru dle vlastního výběru.

První ročník Ševcovského plesu je velkým příslibem do budoucna a podle ohlasů vznikla na zlínsku nová akce s dlouhodobým potencionálem.

Zobrazeno 2091 krát
Naposledy upraveno: po., 11. březen 2019 16:13
Pro psaní komentářů se přihlaste