čt., 29. říjen 2015 17:23

Holešovická tržnice ožije pražským Fashion Marketem

Praha - O prvním adventním víkendu se Holešovická tržnice v Praze změní v centrum designu a módy. Odehraje se tu Prague Fashion Market s podtitulem „Nespolíhej na Ježíška!“. Akce, jejímiž pořadateli jsou značky Lovemusic a Plazmalab, potrvá od pátku do neděle, tedy od 27. do 29. listopadu.

Tento trh nezávislé módy a šperků bude hostit více než 150 návrhářů, značek a umělců s pestrým výběrem zboží pro ženy, muže i děti. Někteří prodejci zde budou své výtvory prezentovat prostřednictvím módní přehlídky. Modelkami se stanou nejúspěšnější české módní blogerky, které na podobných akcích nikdy nechybí. Celý Fashion Market doprovodí i živá hudba.

Součástí této akce je už tradičně Local Food Market, kde se nabízí světové i lokální delikatesy po celou dobu konání Fashion Marketu. Najdete tu čokoládu, kávu, raw food, sýry, dortíky a mnoho dalšího.

Lovemusic a Plazmalab pořádají módní trhy už pátým rokem a za tu dobu si vytvořily důstojné místo ve světě módy a stálý okruh návštěvníků. Prague Fashion Market není pouze trhem s oblečením a doplňky, ale také módní a společenská událostí, která nabízí to nejlepší, co se v České republice vytváří. Ta poslední se konala na Nákladovém nádraží Žižkov a přilákala tisíce návštěvníků.

Vstupné na Prague Fashion Market i Local Food Market je zdarma a domácí mazlíčci jsou vítáni. Nepříznivé a chladné počasí celý průběh akce nijak neovlivní, organizátoři haly 13 a 40 na Holešovickém tržišti vytopí, aby zajistili pohodlné prostředí nejen pro zákazníky, ale i prodejce.

Zobrazeno 2205 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:18
Pro psaní komentářů se přihlaste