út., 31. říjen 2017 20:02

Hurts představí svoji „Touhu“

Hurts - Desire Hurts - Desire Zdroj: Forum Karlín
Praha – S novou deskou, nová tour. Britští Hurts znovu míří do Prahy a ukazují tím, že české fanoušky opravdu milují. Se svojí deskou Desire se 27. října vydali na tour, obsahující 29 zastávek v celkem 16 zemích, včetně České republiky. Koncert se odehraje 17. listopadu v pražském Foru Karlín.

Hurts jsou britské synthpopové duo skládající se ze zpěváka Thea Hutchcrafta a klávesisty Adama Andersona, kteří se do podvědomí posluchačů dostali díky singlu Wonderful Life z jejich debutového alba Happiness z roku 2010. Od té doby se duo stalo jednou z nejúspěšnějších a nejpopulárnějších popových formací v Evropě a při svých tour nikdy nezapomínají na Prahu.

„Je pro nás velkým potěšením ohlásit Desire. Album plné vášně, bolesti a chtíče. A také plné té nejlepší hudby, kterou jsme kdy složili,“ říkají o novém albu Hurts, které nám představí v rámci svého nového tour 17. listopadu v Praze. Úvodní singl Beautiful Ones je popisován jako "oslava individuality" převážně kvůli originálnímu videoklipu. Kromě písní z nového alba, mohou posluchači čekat i hity z alb minulých, včetně známé písně Somebody to Die For nebo Some Kind of Heaven.

Vstupenky jsou stále k dispozici v síti Ticketpro za 880 korun.

Zobrazeno 1776 krát
Naposledy upraveno: út., 31. říjen 2017 22:17

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste