ne., 9. leden 2011 14:28

Jarní dávka kultury v Účku

Nejen studenti, těšte se. Kvalitních koncertů není nikdy dost. Tohoto hesla se nejspíše drželo vedení studentského U-klubu. Na stránkách klubu se objevil program letošního jara. Měsíce únor a březen jsou protkány nejenom koncerty nejrůznějších žánrů, ale i například unikátní diashow z jihozápadní americké pouště, která je na programu 14. března.

Posluchači country stylu budou nadšeni kapelou Druhá tráva, která vystoupí v den sv. Valentýna. Na své si přijdou i fanoušci ska, svou návštěvou je potěší kapely Sto zvířat nebo také United Flavour, kteří zároveň představí i novou desku.

Jedním z největších taháků nejspíš bude zahraniční kapela N.O.H.A. Pod touto záhadnou zkratkou se skrývá plný název skupiny, a to Noise Of Human Art. Její členové pocházejí z odlišných zemí - z USA, Německa, temperamentní zpěvačka je ze Španělska a saxofonista, který se shodou okolností jmenuje Filip Noha, je Čech. I tento fakt zřejmě přispívá k tomu, že kapela navštěvuje Českou republiku poměrně často.

Jejich hudba by se dala charakterizovat jako směs drum’n’bass a breakbeatu s prvky flamenca. Do Olomouce přijedou představit druhou polovinu alba, devět skladeb vyšlo již loni v březnu, letos hudebníci desku doplní o další várku.

Během února a března se můžete těšit na daleko více interpretů, více informací o datech konání koncertů na webových stránkách U-klubu.

 

zdroj: www.u-klub.cz

Zobrazeno 2426 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:40

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste