pá., 15. duben 2022 19:57

Kapela Deftones má nového basistu, kterým je Fred Sablan

Sablan / Deftones Sablan / Deftones
Nu-metaloví Deftones naverbovali Freda Sablana jako nového baskytaristu na turné po nedávném odchodu Sergia Vegy. Sablan vystoupil s kapelou naživo ve čtvrtek 14. dubna v Moda Center v Oregonském Portlandu na zahajovacím koncertu jarního turné kapely po USA.

Sablan se na hudební scéně proslavil jako baskytarista pro kapelu Marilyna Mansona, se kterou hrál mezi lety 2010 až 2014. Hrál také s kapelami Chelsea Wolfe a Peter Hook and The Light. V říjnu 2018 bylo oznámeno, že Sablan založil hardcore punkovou kapelu s názvem Heavens Blade se Sarou Taylor z Youth Code, Alexem Lopez ze Suicide Silence a Piggym D z kapely Roba Zombieho a vydali singl na Bandcampu.

Vega, který se oficiálně připojil k DEFTONES v roce 2009, potvrdil svůj odchod minulý měsíc, jen několik dní poté, co se na internetu objevila nová fotografie kapely bez něj. Tvrdil, že za celých 12 let působení v kapele doufal v povýšení na plnohodnotného člena kapely, ale k jeho překvapení se tak nikdy nestalo. Uvedl také, že mu v kapele scházela jakási příležitost k růstu.

Zobrazeno 760 krát
Naposledy upraveno: so., 16. duben 2022 22:17
Pro psaní komentářů se přihlaste