ne., 22. říjen 2017 12:39

Lenny završí éru alba Hearts sérií podzimních koncertů

Plakát k pražským koncertům. Plakát k pražským koncertům. Zdroj: Universal Music CZ
Praha, Brno, Bratislava – Mladá česká zpěvačka Lenny vyrazí na poslední letošní turné. Nejprve vystoupí 8. a 9. listopadu v pražském klubu Roxy. Ve čtvrtek 30. listopadu se představí také slovenským fanouškům v bratislavském Ateliéru Babylon. Nakonec se vrátí na Moravu, kde ve středu 6. prosince odehraje koncert v brněnském Sono Centru.

Vstupenky na pražský koncert 9. listopadu jsou k dispozici v síti TicketPortal za 390 korun. Předchozí vystoupení v klubu Roxy je vyprodané, právě pro velký zájem přidala Lenny druhý koncert. Speciálním hostem obou večerů bude Lazer Viking. Vstupenky na koncert 6. prosince v Brně jsou k dostání na webu TicketPro aktuálně za cenu v rozmezí 480 až 1 590 korun. Lístky v nejdražší kategorii SuperVIP zahrnují občerstvení a výhled ze skyboxu. Hostem brněnského představení bude kapela Beps’n’Johnnies. Lístky na bratislavskou zastávku turné jsou pak v prodeji na stránkách Ateliéru Babylon za cenu 11 až 15 euro.

V září minulého roku vydala Lenny debutové album Hearts, za které si odnesla čtyři ceny Anděl. V České republice následně absolvovala dvě klubová turné. Vedle domácí hudební scény dosáhla úspěchu také v Německu a Itálii díky singlu Hell.o. Krátké podzimní turné tak bude zakončením úspěšného období prvního alba, po kterém už by se Lenny chtěla věnovat přípravě nástupce Hearts.

Podle rozhovoru se serverem iReport.cz totiž zpěvačka pracuje ve studiu na druhém albu. „Neplánuji už vydávat další singly z desky Hearts, ráda bych se už soustředila na novou tvorbu. Chtěla bych první singl z nové desky vydat začátkem příštího roku,“ prozradila zpěvačka. Zároveň uvedla, že nemá strach z přehnaných očekávání o nástupci úspěšného debutu. „Jsem si ale vědoma toho, že ta očekávání jsou. Možná proto, že očekávání mám i já sama k sobě. Nevypustila bych nic, o čem bych nebyla stoprocentně přesvědčena,“ okomentovala.

Zobrazeno 2203 krát
Naposledy upraveno: st., 25. říjen 2017 09:07
Pro psaní komentářů se přihlaste