ne., 3. prosinec 2017 11:34

Lístky na film Padesát odstínů svobody jsou v předprodeji

Pan a Paní Grey Pan a Paní Grey Zdroj: www.imdb.com
Česká republika – Všechna kina rozjela předprodej lístku na erotický film Padesát odstínů svobody. Třetí a tím poslední pokračování se po roce vrací s ještě více dramatickým trailerem. Premiéra filmu se bude konat 8. února 2018 a tak kina už teď lákájí na koupi lístků.

Padesát odstínů šedi je fenomén, a tak bylo třetí pokračování velmi očekávané. Jako u druhého dílu, se filmu ujal režisér James Foley, který připravil divákům pořádnou dávku emocí. Anastasia Steele (Dakota Johnson) a Christian Gray (Jamie Dornan ) si řeknou své „Ano“. Žít šťastně až do smrti jim nebude dopřáno. Režisér okořenil tuto erotickou romanci o nečekané zvraty a svým hrdinům připravil několik nepříjemných překvapení.  

Knižní série Padesát odstínů šedi je jedna z nejúspěšnějších bestsellerů 21. století a stejnojmenný film s 256.470 diváky stále drží rekord v návštěvnosti českých kin za první víkend promítání. Tento první díl nám přiblížil studentku literatury Anastasii. Je to šedá myš s nízkým sebevědomím, které si skoro nikdo nevšimne. Je to pravý opak podnikatele Christiana Greye, kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Anastasia se do Christiana zamiluje a nedokáže mu odolat. On jí svým chladným chováním odrazuje, ale i přes to si k sobě najdou cestu a Anastasia otevře třináctou komnatu Pana tajemného.

Druhý díl Padesát odstínů temnoty nám ukázal Christiana v pro něj dost nevídané situaci. Anastasia přestane hrát podle jeho pravidel a opustí ho. On si začne uvědomovat, že se možná i zamiloval a nedokáže na to přestat myslet. Anastasia ze začátku odolává, ale nakonec podlehne a ke Greyovi se vrátí. To ale netuší, že Pan tajemný má svojí temnou minulost a že se tak vystavuje velkému nebezpečí.

Kina doufají, že si lidé budou chtít udělat radost a návštěvnost tedy bude stejná jako v předchozích letech. 

Zobrazeno 2729 krát
Naposledy upraveno: ne., 10. prosinec 2017 18:19
Pro psaní komentářů se přihlaste