čt., 27. duben 2017 18:03

Lucie ohlásila comeback. Chystá nové album i koncertní turné

Kapela ve své nejznámější sestavě. Kapela ve své nejznámější sestavě. Zdroj: www.lucie.cz
Praha – Jedna z nejznámější a nejvlivnějších českých kapel po šestnácti letech překvapuje své fanoušky comebackem. Členové kapely Lucie – David Koller, Robert Kodym, P. B. Ch. a Michal Dvořák – oznámili vydání nového alba s názvem EVOLUCIE.

První skladby nové desky si posluchači budou moci vychutnat už letos, kompletní EVOLUCIE pak vyjde až na jaře roku 2018. Kapela také na podzim příštího roku plánuje koncertní turné, navštíví Prahu, Brno i Ostravu.

„Lucie naváže na svoje největší úspěchy. S novým repertoárem a ve spolupráci s těmi nejlepšími ve svých oborech jak od nás, tak ze zahraničí,“ uvádí Ladislav Vajdička, člen managementu BrainZone, se kterým kapela spolupracuje.

Členové nejznámější sestavy opět navázali spolupráci v roce 2014, když společně vyrazili na turné, následovalo natáčení dokumentárního filmu a další šňůra koncertů k třicátému výročí založení. Vydání nového alba hudebníci nevylučovali, na potvrzení informace si ale fanoušci museli počkat až do letošního dubna.

 „Bál jsem toho, že Michal (Dvořák) má svoje Vivaldianno, David (Koller) KollerBand, já svoje vlastní věci a P.B.CH. filmovou hudbu a že z toho polévku neuvaříme. Naštěstí se to nestalo a máme už asi sedm písní,“ uvedl  Kodym pro Lidovky.cz.

První z plánovaných koncertů se uskuteční 13. listopadu v Ostravě, 18. listopadu kapela navštíví Brno a turné zakončí v sobotu 25. listopadu v pražské O2 areně. Ceny vstupenek se pohybují v rozmezí od 690 do 1490 korun. Zakoupit je můžete v sítích TicketLIVE nebo Ticketportal.

Zobrazeno 2083 krát
Naposledy upraveno: čt., 27. duben 2017 18:18
Pro psaní komentářů se přihlaste