po., 7. prosinec 2015 13:49

Medvídek láká na turné LUCIE

Praha - Sérií československých koncertů oslaví kapela LUCIE třicáté výročí od svého prvního koncertního vystoupení v roce 1986. V červnu a červenci 2016 se Lucie představí na třech koncertech pod širým nebem v Čechách a na Moravě a jednom halovém na Slovensku. Koncertní šňůra začne 16. června v Plzni, následovat budou zastávky v Bratislavě a Brně. LUCIE zakončí své turné 1. července v Praze.

Pro propagaci turné použila kapela vcelku netradiční způsob - natočila nový videoklip k písni Medvídek. „Točit klip po tolika letech pro nás bylo velmi zajímavé. Natáčení jsme si užívali. Pevně věříme, že spokojení budou i naši fanoušci. A všem doporučujeme dokoukat video až do úplného konce. Těšíme se, brzy na viděnou,“ komentovali členové kapely nový videoklip.

Skupina vystoupí v původní sestavě. David Koller, Robert Kodym, Petr Břetislav Chovanec a Michal Dvořák postaví koncerty především na zásadních skladbách jejich kariéry. LUCIE a její tým v současné době pracují na vizuální i zvukové podobě chystaných koncertů.

Zobrazeno 1941 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:26
Pro psaní komentářů se přihlaste