po., 7. prosinec 2015 16:12

Mika se vrací pobláznit Prahu

Praha - Mika, talentovaný energický zpěvák s neuvěřitelným hlasovým rozsahem, opět zavítá do České republiky. Po výborné show na Colours of Ostrava 2015 se 25. května příštího roku vrátí, aby ohromil publikum pražského Fóra Karlín.

Dvaatřicetiletý Mika, vlastním jménem Michael Holbrook Penniman, se narodil v Bejrútu, část dětství prožil v Paříži, kde se naučil perfektně francouzskému jazyku. Od svých devíti let ale žije v Londýně, vystudoval zde Royal College of Music. V roce 2006 zpěvák vydal svůj první singl Grace Kelly, který okamžitě obsadil špičky hitparád. V albu Life in Cartoon Motion pak následovaly další úspěšné skladby jako Relax, Take It Easy nebo Love Today. Dalšími známými hity jsou We Are Golden nebo duet se zpěvačkou Arianou Grande - Popular Song. Poslední Mikovo album s názvem No Place in Heaven vyšlo v červnu 2015 a těší se velké popularitě.

Tuzemské posluchače Mika okouzlil na letním festivalu Colours of Ostrava 2015, když svým vystoupením čtyřdenní akci zakončil a stal se nezapomenutelnou třešničkou na pomyslném hudebním dortu. „Zpěvák si diváky na Colours získal od prvních tónů neuvěřitelnou energií, nasazením, skvělým zpěvem, hrou na klavír i tancem, kterému nevadil ani déšť. Byla to skutečná show v tom nejlepším slova smyslu. Moc se těším, že Miku fanouškům u nás opět přivezeme,” uvedla ředitelka festivalu Zlata Holušová pro Novinky.cz.

Předprodej vstupenek začal 4. prosince 2015, cena se pohybuje v rozmezí od 1050 do 1290 Kč. Lístky jde sehnat na stránkách Eshop.colours.cz, Goout.cz, Ticketpro nebo Eventim.

Zobrazeno 1743 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:27
Pro psaní komentářů se přihlaste