po., 5. prosinec 2016 11:36

Mikulášský finocup ovládl tým White Socks

Vítězové turnaje White Socks Vítězové turnaje White Socks Zdroj: Vlastimil Fiala
Olomouc – Z posledního postupového místa až do finále. V něm si poradil futsalový tým White Socks s Démony 2:1. Třetí místo si v penaltovém rozstřelu vystřílela AC Senička.

První prosincový víkend se odehrál jeden ze tří Finocupů, které se v posledním měsíci roku 2016 odehrají a to Mikulášský finocup v házenkářské hale na Zoře. Na futsalový turnaj se přihlásilo celkem čtrnáct družstev. Ty byly rozděleny do dvou sobotních základních skupin po sedmi. Z obou skupin postupovali čtyři nejlepší do nedělních ranních skupin po čtyřech, ze kterých postoupily vždy dva nejlepší týmy do semifinále.

Ranní sobotní skupinu ovládl tým Los Patrones. Odpolední potom tým Vosy, překvapením byl nepostup finalisty z minulého roku Nešvarů. Vítěz své skupiny Los Patrones si nepřenesl dobrou formu do druhého hracího dne a získal v osmifinálové skupině pouhý bod. Na jeho úkor postoupili Démoni a AC Senička. V druhé skupině si rychle postup zajitil White Socks a v posledním zápase o druhé postupové místo porazili Vosy tým Estrellla FC 1:0. Vrátili jim tak sobotní porážku 0:2.

V zápase o třetí místo se rozhodovalo až na penalty. AC Senička v nich porazila Vosy. Ve finále pak White Socks zvítězil nad Démony 2:1. O víkendu 17. a 18. Prosince proběhne Vánoční finocup, tentokrát v Olomouci v hale Šibeník.

Zobrazeno 2628 krát
Naposledy upraveno: út., 6. prosinec 2016 10:46
Pro psaní komentářů se přihlaste